Cursuri Access Bars

03.02.2024
                                         Curs Access Bars

 Programul Cursurilor Access Bars, in Bucuresti.

13 aprilie 2024

18 mai 2024


Te invit la cursul Access Bars!

 Access Bars este o tehnica energetica cu rezultate fabuloase in cazuri de anxietate, depresie, oboseala cronica.

Este un antidot al stresului si blocajelor emotionale.

Ce primesti la acest curs?

Înveti tehnica Access Bars, care consta intr-un presing usor pe 32 de puncte pe care le avem la nivelul capului, te reconectezi la corpul tau și cu pământul, cureti limitări și blocaje la nivelul corpului și la nivel energetic și primesti instrumente pragmatice și simple pentru a le folosi în viata de zi cu zi. 

Multă și rapida transformare în toate ariile vietii în care sunteți dispusi sa aduceti schimbare.

In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Comunicare, Constientizare, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

"Bars" se poate folosi in orice situatie, de la suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit. Aceste 32 de puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat in viata prezenta si in vietile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna de aceste limitari!

Care sunt beneficiile?

Exista atat de multe beneficii incat nu exista spatiu suficient pentru a le numi pe toate.

  • Persoanele sau situatiile care ti-au creat mari dificultati in viata ta dintr-o data nu te mai deranjeaza, vazand totul dintr-o alta perspectiva.
  • Dupa o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, in acelasi timp simtindu-te plin/a de energie si viata.
  • Fiecare aspect al vietii va fi abordat cu mai multa usurinta, gasind solutii acolo unde inainte nu le vedeai.
  • Va avea loc o schimbare in tot ceea ce nu functioneaza in viata ta, tot ceea ce te limiteaza in decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie, dispare la multi pacienti, dupa doar o singura sesiune.
  • Se va observa o crestere a performantei la locul de munca, o crestere a claritatii mentale, fara a studia mai mult.
  • Ajuta la o recuperare mai rapida in cazul unor rani mai vechi sau noi, in caz de interventii chirurgicale, precum si pentru imbunatatirea starii de sanatate generala.
  • Bars ajuta pe oricine sa integreze in corpul lui orice schimbare din viata lui, fie ca este vorba de aria sociala, emotionala sau fizica! Chiar si lucrurile mai putin placute din viata pot fi depasite cu usurinta!
E usor și vei avea aceste instrumente la îndemână pentru tine oricând vei avea nevoie în viata ta sau când vei dori sa contribui altor oameni.

Poate învață oricine, de la copii la bunici și are aplicații în orice zona a vieții, în afacerea ta, în relații si indiferent de profesie. Este un plus pe care îl adaugi vietii tale.

Nu este doar pentru femei și chiar invit cu drag bărbații la acest curs pentru ca ar aduce o mare deschidere si pentru voi. ;)
Este despre viata trăită cu pofta, liber, din alegere și asumare, conștient și cu bucurie.

Prețul clasei este de 1460 lei, 730 lei la repetarea clasei și pentru copii între 16-18 ani. 

Pentru copiii sub 16 ani, clasa este gratuita.

La sfârșitul cursului obțineți o diploma de practician Access Bars, certificat internațional. 

Daca nu știai ce cauti, poate ca tocmai ai găsit. Cata schimbare pot aduce eu in vietile voastre?

Va aștept cu drag!

Luminita Georgescu

Facilitator International Clase Access Bars, Clase Access Facelift si Clase Procese de corp 

Pentru inscrieri si detalii folositi formularul de mai jos. 

Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.

accesarea constiintei , accesarea , access bars , accessbars , access bars ,constiintei , terapie access bars , bucuresti , access bars , sector 5 , access bars, access , bars , spiritualitate , constiinta , cursuri , cabinet access bars, consciousness , training acces bars, access bars , luminita access bars , psihoterapie access bars , fericire acces bars , accesarea constiintei , dragoste access bars , bani access bars , bars access , bars , access , accesarea constiintei , spirit access bars , psihologia access bars , carte access bars , cabinet access bars , curs access bars , accesarea constiintei , accesarea , sex , relatii , divort , depresie , anxietate , somn , insomnie , confuzie , stres , probleme emotionale , blocaje , doliu , stres post-traumatic , bani , access bars , accessbars, bars access , facelift , access facelift , slabire , ingrasare , access bars, bars, access, relatii, stres, spiritualitate, dezvoltare personala, bars, access, creativitate, limitari, convingeri limitative, bars, corp, viata, moarte, stres, cum sa, cum sa ai bani, cum sa fii fericit, fericire, usurinta, bucurie, entuziasm, glorie, blocaje, limitari