Access Facelift Energetic

Ce este access facelift?

Este un proces minunat care iti readuce tineretea in corp si scoate la suprafata frumusetea interioara a fiecaruia!

Este o terapie blanda si extrem de relaxanta, care creeaza rezultate in corp dincolo de asteptari. Access Energetic Facelift este un mod extraordinar de a reintineri fata si a inversa aparitia imbatranirii.

Cat de constient si de conectat esti la corpul tau? Cat de mult il iubesti si cata blandete ai fata de el? Cum iti creezi corpul?

Ce au observat clientii dupa o sedinta Access Facelift Energetic?
- Fermitatea si tonifierea muschilor fetei si a pielii in ansamblu
- Scaderea in greutate si remodelarea corpului
- Diminuare a liniilor si ridurilor fetei
- Vindecarea si inversarea procesului de cicatrizare
- Pielea Sănătoasa și aspectul general intinerit si improspatat
- Corectarea vederii
- Diminuarea liniilor si ridurilor fetei

Arati si te simti mai tanar si mai confortabil in corpul tau si cu tine - deoarece elibereaza energiile blocate in corp care te fac sa ai o parere proasta despre tine si sa te judeci pentru modul in care arati.
Cum ar fi sa duci o viata fara sa te critici si judeci pentru corpul tau, fata ta si defectele tale?

Persoanele care au primit acest proces de corp au raportat -in afara de efectele fizice, si un lifting al vietii, cu mai multa energie, stabilitate si claritate. Ce efecte secundare extraordinare, nu?

Procesul este folosit si de profesionisti din intreaga lume in SPA -uri, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume. Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusete, cosmetic sau masaj, dar si de terapii alternative.

Access Energetic Facelift foloseste energii multiple pentru a vindeca corpul si pielea , inversa efectele imbatranirii, elibera traumele, active memoria celulara si elibera nivele de judecati cu privire la imbatranire, corp, degenerare si multe altele.Cum lucreaza?
Ce se intampla cu tratamentul este ca vezi schimbari care au loc imediat, dar si in urmatoarele zile, pe masurile ce energiile se integreaza.
Ceea ce se intampla este faptul ca persoana lasa sa plece judecatile, convingerile si programele care tin semnele imbatranirii in corp. Pe masura ce clientii invata sa dea drumul la energia aceasta , cu atat mai repede fata si corpul pot intra intr-un proces regenerativ care permite celulelor sa-si modifice informatiile, ca atare anumite lucruri in metabolismul lor se schimba - cum ar fi-se produce mai mult colagen, pielea se hidrateaza, astfel ca fata va arata mult mai proaspata si vor fi din ce in ce mai putine riduri.
Intervalul optim dintre doua sedinte-este de o data pe saptamana cel putin, pentru a tine procesul in rulare, si celulele sa produca schimbarile necesare.
Dupa 10 sesiuni saptamanale va fi o schimbare majora in corp-suficienta pentru a permite ca urmatoarele sedinte sa fie la doua saptamani, si apoi lunar.
S-a constatat ca dupa 20 de sedinte schimbarea devine permanenta, desi clientii prefera sa vina deoarece se simt foarte bine.
Access Facelift Energetic este folosit de profesionisti din intreaga lume in SPA -uri, practice de masaj, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume.

Pret / sesiune 60 min - 350 lei

Pachet tratament - 4 sesiuni - 1.200 lei.

Programeaza o sesiune completand formularul de mai jos!

Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.

access bars

terapie

terapie covid

accesarea constiintei

psihoterapie access bars

masaj

reintinerire

masaj facial

anxietate, depresie

accesarea , access bars , accessbars , access bars ,constiintei , terapie access bars , bucuresti , access bars , sector 5 , access bars, access , bars , spiritualitate , constiinta , cursuri , cabinet access bars, consciousness , training acces bars, access bars , luminita access bars , psihoterapie access bars , fericire acces bars , accesarea constiintei , dragoste access bars , bani access bars , bars access , bars , access , accesarea constiintei , spirit access bars , psihologia access bars , carte access bars , andreea marin, cabinet access bars , curs access bars , mihaela radulescu, accesarea constiintei , accesarea , sex , relatii , divort , depresie , anxietate , somn , insomnie , confuzie , stres , probleme emotionale , blocaje , doliu , stres post-traumatic , bani , access bars , accessbars , bars access , facelift , access facelift , slabire , ingrasare , access bars , bars , access , relatii , stres , spiritualitate , dezvoltare personala , bars , access , creativitate , limitari , convingeri limitative , bars , corp , viata , moarte , terapeut , bucuresti , terapie , covid , corona , virus , imunitate , coronavirus , stres , terapie bucuresti , antistres , cabinet terapie , cabinet terapie bucuresti , access bars terapie , covid terapie , terapie corona , terapii alternative, corona, frica, transformare

access bars

terapie

terapie covid

accesarea constiintei

psihoterapie access bars