Sesiuni SOP

Sesiuni SOP


Ce s-ar întâmpla dacă fiecare schimbare pe care ai dorit-o vreodată este despre a cere o energie diferită în viața ta?

Te-ai gândit vreodată că trăim într-o lume făcută din energie?

Totul este energie – de la copacii de afară până la haine le pe care le purtăm, chiar și gândurile, sentimentele și fiecare alegere pe care o facem.

Cu toate acestea, celor mai mulți dintre noi nu ni s-a arătat niciodată cum să ne angajăm cu aceste energii.

Bun venit la Simfonia Posibilităților!

Simfonia Posibilităților (SOP) este despre a recunoaște că TU esti inclus în simfonia energiilor care sunt în mod constant şi curgând dinamic în interiorul și în jurul nostru. 

Este o modalitate unică de a utiliza energiile Universului pentru a începe să vă creați viața și realitatea prin insasi mişcarea moleculelor conştiinţei.

Primirea unei sesiuni de Simfonie vă invită să TRAIȚI într-un mod complet diferit si sa accesati spatii dincolo de aceasta realitate.

Fiecare persoană are o capacitate unică de a primi .

O sesiune SOP iti permite să începi să accesezi ceea ce este potrivit pentru tine și corpul tău, dincolo de ceea ce ai cumpărat ca fiind real în această realitate.

Aceasta începe să creeze spațiul pentru conștientizarea că orice realitate ai tu în prezent, nu este singura realitate posibilă pe care o poți alege.

O ședință se poate face pe o masă de masaj sau la distanta și, în cea mai mare parte, voi lucra cu energiile din jurul corpului, creând deschiderea spatiului clientului pentru a deveni constient de posibilitatile pe care le are si este posibil să nu se fi gândit  să aleagă vreodată înainte.

Symphony Sessions® se bazează pe instrumentele Access Consciousness și opera de transformare energetică creată de dr. Dain Heer.

Sesiune SOP online sau in persoana 30 min - 450 lei

Sesiune SOP online sau in persoana 60 min - 800 lei