Cum a fost experienta ta...


Raluca

Project Manager, 38 ani

"Destul de greu de descris in cuvinte starea de exaltare pe care o am dupa fiecare sedinta cu Lumi! Luminita (ca doar nu intamplator o cheama asa) este o lumina blanda, o energie a armoniei la care ma aliniez cu usurinta mereu cand ne intalnim. Mixul de terapii personalizat al lui Lumi e magic pentru mine, ma urc pe masa de masaj greoaie, cu ditamai sacul de balast de ganduri sumbre si frici iar peste o ora cobor alta persoana! Corpul meu e pur si simplu devine fericit, topaie, face roata si spagatul si danseaza! Mintea e mai clara si optimista, parca imi apar solutii din neant, de fapt nu mai vad probleme in situatiile in care anterior ma simteam blocata. Si imi creeaza pofta de viata! Si acum, cand scriu, mi s-a facut mare pofta de Bars+Procese ce corp marca Lumi! :) Yum! Vitamine! "

Ioana

Manager

Masaj Pure Body

"Recunostinta maxima pentru tot ce am scos la suprafata cu masajul si cu discutiile cu tine "

Monica

Bibliotecara

Masaj Pure Body

"Am venit cu mintea plina de voci, cu ganduri si pareri care se intersectau permanent, cu sentimentul ca inima nu mai are loc in piept....am constientizat fiecare respiratie, am eliberat apasarea si trairile negative si am plecat ca un fulg, plutind intr-o stare de detasare, de bine si minunat."

Manuela

Terapeut

Masaj Pure Body

"Sunt surprinzator de bine.Imediat dupa masaj, cam pana a 2 a zi, mi-a fost chiar rau.Parca se agravasera toate durerile.Dar dupa aceea, a venit ca o eliberare ! De 2 zile am o senzatie de pace, liniste, ca totul va fi bine.Parca mi s-a linistit sufletul.Linistea de dupa este nepretuita! Multumesc."

Magdalena

Economist

Masaj Pure Body

''Am calatorit pe alt taram, in pace, si acolo am mai ramas si dupa ce procedura s a incheiat. Unic! Magic! ''

Mihaela 

Jurist

Masaj Pure Body

"Prima oară când am auzit despre acest procedeu nu i-am acordat atenția cuvenita. Când am sosit la cabinet eram încărcată de oboseala, stres, încrâncenare. M-am asezat pe pat si ceea ce s-a întâmplat a fost de neașteptat. Tocmai pt ca nu am presupus nimic si pt ca m-am lăsat in grija Luminitei. Am trăit momente din copilărie uitate si ascunse in diferite Colțuri. Am avut revelații care mi-au deschis orizontul răbdării si al înțelegerii.Dar cel mai important lucru: am început sa ma înțeleg, sa ma împac cu mine. Nu mai exista reproșuri pt mine,exista înțelegere, răbdare si speranța. Se poate... Mulțumesc Luminita, Lumina așa cum îmi place sa îți zic. "

Luminita
Antreprenor

"Draga mea,

Îți mulțumesc că ai venit în viata mea și ai adus cu tine această minune ; Access Consciusness Bars! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care ai fost alături de mine din prima clipa când am pășit in această lume! M-ai călăuzit cu răbdare și blândețe, știind cum să mă ajuți sa depășesc piedicile care la mine nu au fost puține. Curățările tale, procesele de corp și procesările verbale fac minuni și de-abia aștept o noua întâlnire cu tine! Sunt foarte norocoasa și recunoscătoare ca te-am întâlnit și m-ai ajutat sa fac acest salt care a adus ușurință și bucurie in viata mea!!! Te îmbrățișez cu drag, Luminița

Alexandra

Tehnician IT

"Sedintele de terapie M-au ajutat sa ma detasez complet de trecut si sa privesc in viitor cu mai mult optimism. M-au ajutat sa am mai multa incredere in mine si sa ma privesc cu alti ochi in oglinda."

Corina

Traducator

"Am descoperit Acces Bars și tehnicile tale într-un moment în care simțeam ca ma îmbolnăvesc fizic pe dinăuntru, din cauza grijilor și gândurilor pe care nu le mai puteam controla. Credeam ca asa ma fac bine, controlându-le. Datorita ție am învatat ca e despre altceva: despre 'let go'.... M-am eliberat de credințe, de limite, de frici. Am invatat sa primesc, sa pun întrebările potrivite, sa ma redescopăr și sa ma iubesc. Sunt recunoscătoare pentru tot, și aleg sa împărtășesc 🤗🌈

Corina

Axenia
Economist 

"Cand ma poticnesc imi spun"Lumi mi-a aratat destule instrumente care ma pot ajuta. Cand ceva se schimba in viata mea imi spun"Lumi mi-a aratat cum sa-mi schimb viata si cum sa evoluez",in fiecare zi caut mesajul zilei cu nerabdare si curiozitate si parca e pentru mine acel mesaj,parca citeste gandurile si imi simte emotiile.Multumesc Lumi.esti magica si ma ajuti si pe mine sa simt magia schimbarii din viata mea."

Catalin

Student

" Practic, mi s-a schimbat viata. In toate aspectele ei. Multumesc!"

Oana

Economist

"scoți la suprafață ceea ce e în noi, adică putere, conștiința, trăiri, pe noi înșine, ne deschidem spre o noua perspectiva, cu bucurie, glorie și ușurință! Mulțumesc"

Cristina Bob

Finance Manager

 
" Luminita si cu mine, ne-am "intalnit" online. Acum 3 ani. Am tot citit ce scria si mi se parea, ca le scrisesem eu.

2 ani, in urma, dupa ce venise de la un seminar de la Paris, am indraznit sa ii scriu.

Vibratiile mesajelor ei, pentru mine, (locuiesc in Africa de Sud) au fost asa de puternice.

Conectare instant de atucni si pana acum , "in zilele noastre", Lumi si cu mine, ne "simtim" imediat. Atat.

Si de atunci, ori ne sunam imediat ori ne scriem.

Si ne clarificam cu intrebari si unelte Access.

Este asa o usurare dupa aceea. Simt ca pot sa aleg orice si oricand.

Draga Univers, intrebarea mea este "ce altceva mai este posibil pentru noi ? si ce ne-ar lua ca sa ne intalnim si fata in fata, cu usurinta, bucurie si glorie, cat mai curand?

Cristina Bob

Habitat Magazine

Africa de Sud

+27 82 320 0742