Proces de corp Abuse Hold - elimina abuzul din viata ta

Ultimii ani au scos la suprafata atat de multe abuzuri pe care le traim si le acceptam ca fiind un dat sau o normalitate in vietile noastre : abuz monetar, fizic, psihic, emotional, sexual, politic, etc

Cum ar fi sa eliberezi din tine ceea ce te mentine neputincios in fata sistemului, serviciului, oamenilor si vietii, in general?

Si cat de mult abuzam la randul nostru fara sa ne dam seama? Si cat de mult ne limiteaza aceste forme de abuz corpul si capacitatea de a avea alegere totala in viata? 

Este posibil sa traiesti o viata libera de abuz? Este posibili sa eliberezi complet aceasta energie din constiinta ta? Cum ar arata lumea daca am alege sa contribuim prin a nu am mai purta si nu a mai perpetua aceasta energie?

Primul pas este sa incepi prin a-ti pune intrebari:

Cum ma abuzez, pe mine si corpul meu? Cum ii abuzez eu pe cei din jur? Care sunt formele evidente de abuz si care sunt formele subtile de abuz pe care le fac? Ce ar fi necesar pentru a elibera si a fi constient/a complet energia abuzului din viata mea?

Daca doresti sa eliberezi energia ABUZULUI din viata ta asculta cd-ul pentru ELIBERAREA ABUZULUI.

Poate fi modul cel mai rapid, pe care 

Il poti achizitiona intrand pe link ul de mai jos:

 https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/special-classes/advanced-special-classes/original-clearing-the-issues-of-abuse-1/

Este RECOMANDAT sa fie ascultat de cel putin 30 de ori, sau pana cand nu mai simti nici o reactie in corp cand il asculți. 

O viata "DINCOLO DE ABUZ" este o posibilitate care exista si pe care o poti alege!

Dupa ce ai ascultat cum e recomandat mai sus, vei putea primi procesul de corp Abuse hold, care elibereaza energia abuzului si din corpul fizic. 

Pret / sesiune : 90 min - 600 lei.

Poti face o programare pentru acest serviciu, completand formularul de mai jos : 

Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.