Aparatul medical Healy - Sanatate si echilibru fizic si mental 

Pret sesiune live/ ora : 250 lei

Pret sesiune la distanta/ 30 min :  120 lei

Achizitionare aparat : https://eu.healy.shop/?partnername=0190-3738-8920

Healy este Primul Dispozitiv Portabil Terapeutic Activ cu Medical Cloud . Este un aparat de ultima generatie care vine ca aport si sustinere pentru echilibrul dvs.fizic si mental.

Healy este un produs medical de reducere a durerii pentru durere cronica, fibromialgie, dureri scheletice si migrena, precum si un tratament de sustinere a bolilor psihice, cum ar fi depresia, anxietatea si tulburarile de somn asociate. 

Fie ca este vorba despre sanatate, wellness, stare de bine, frumusete sau minte, Healy este extrem de versatil. Acest mic dispozitiv multi-talentat are programele potrivite pentru toate domeniile importante ale vietii tale. Frecventele specifice ale lui Healy si curentii sai pot fi folositi oricand, chiar si atunci cand sunteti afara si sunteti pe punctul de a va ajuta la toate nivelurile.

Healy va permite sa analizati frecventele individuale de care aveti nevoie la un moment dat. Vrem sa va ajutam sa experimentati bunastarea intr-un mod holistic si pe termen lung - usor si peste tot. Sanatatea si multumirea dvs. este dorinta noastra - vrem sa va oferim frecventele potrivite ori de cate ori aveti nevoie de ele.

Sanatatea incepe in celule. In mod special, cu o tensiune a membranei intracelulara sanatoasa.

Potrivit modelului propus de catre cei doi cercetatori RobertO. Becker si Bjorn Nordenstrom (fostul presedinte al Comisiei pentru Premiul Nobel), intreruperea tensiunii membranelor celulare este una dintre cauzele pentru aproape toate bolile acute si cronice.Healy este conceput pentru a va ajuta sa restaurati tensiunea membranelor celulare sanatoase.

Curentii binefacatori plutesc permanent in celulele si in corpurile noastre la diferite frecvente. In conformitate cu modelul de mai sus, tensiunea membranei celulare poate scadea odata cu cresterea varstei si in caz de boala. Acest proces poate duce la durere, inflamare si chiar moartea celulelor.

Cu frecventele actuale, Healy este proiectat sa contracareze acest proces si, daca este necesar, chiar sa-l inverseze.

Healy a fost dezvoltat de Marcus Schmieke, inventatorul sistemelor TimeWaver, in colaborare cu o echipa internationala de medici, oameni de stiinta si ingineri. Dupa zece ani de succes cu TimeWaver, a fost dorinta sa de a face sistemele terapeutice pe care le-a dezvoltat si protocoalele de terapie, care au fost practic dovedite in multe practici de mii de ori, accesibile tuturor.

Beneficii

Oferă accesul la peste 140 de programe, uşor de selectat şi de activat din aplicaţia downloadată pe smartphone;

Oferă un tratament holistic, eficient, ce poate fi efectuat acasă, în călătorii, în timpul liber şi chiar în timpul orelor de muncă;

Funcţionează cu succes pentru a vă ajuta să vă relaxaţi, să amelioraţi durerile să eliminaţi insomniile, să fiţi mai performanţi în sportul pe care îl practicaţi, să vă concentraţi mai bine şi să trataţi diverse afecţiuni, de la durere la acnee;

Programe ideale pentru toată familia, foarte uşor de folosit;

Este prevăzut cu electrozi disponibili în diverse variante: electrozi pentru urechi, creaţi special pentru programele menite să îmbunătăţească memoria, concentrarea, creativitatea şi să reducă dificultăţile de învăţare şi stresul; electrozi autoadezivi, creaţi pentru tratamentul durerii localizate, dureri menstruale, musculare, articulare, nevralgii; electrozi-brăţară pentru tratamentul sistemic.

Programeaza acum o sesiune la noi sau comanda acum pe linkul de mai jos propriul tau aparat Healy :

https://eu.healy.shop/partner?partnername=0190-3738-8920