Studii Stiintifice Access Bars

Ce este Access BarsⓇ?

Access BarsⓇ reprezintă un set de 32 de puncte de pe cap care, atunci când sunt ușor atinse, stimulează schimbarea pozitivă în creier și defragmentează componentele electro-magnetice ale stresului, gândurilor și emoțiilor. 

 Această tehnică ușoară, non-invazivă ajută atât la eliberarea blocajelor fizice, cât și a celor mentale stocate în corp și conduce la o mai mare destindere în toate aspectele vieții.

O sesiune de Access BarsⓇ poate ajuta în următoarele situații: 

• O mai mare claritate mentala

• Motivație

• Creștere semnificativă a bucuriei și fericirii

• Relaxare profundă

• Insomnie

• Anxietate și depresie

• Control al sănătății și al greutății

• Stres și senzație de copleșire

• Migrene

• Atacuri de panică• OCD (tulburare compulsiv obsesivă)

CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ 

 Cercetarea științifică realizată de Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW, publicată în luna noiembrie 2017,în Journal of Energy Psychology : Theory, Research, and Treatment (Jurnalul de psihologie energetică: Teorie, cercetare și tratament), a dezvăluit rezultatele unei sesiuni Access BarsⓇ de 90 de minute, indicând o reducere a severității depresiei și anxietății. 

 Din rezultatele a patru chestionare științific valide, standardizate și prin măsurarea modelelor undelor cerebrale folosind cartografierea cerebrală, QEEG), Dr. Hope a descoperit în cadrul studiului său că Access BarsⓇ au redus severitatea simptomelor anxietății cu 84,7% (medie). 

Participanții au prezentat o reducere a severității simptomelor depresiei cu 82,7% (medie). Rezultatele măsurătorilor undelor cerebrale de dinainte și de după Access BarsⓇ au arătat o creștere a coerenței cerebrale la toți participanții, indicând o modificare către o stare normală după sesiune. 

 Coerența undelor cerebrale este asociată cu comunicarea dintre regiunile cerebrale. Cercetătorii au descoperit strânsa legătură dintrecoerența cerebrală optimă și multe alte elemente, cum ar fi: inteligența, abilitatea de învățare, concentrarea timpul de reacție și creativitatea.Reducerea semnificativă a severității anxietății demonstrată în cadrul acestei cercetări sugerează că terapia Access BarsⓇ poate să fi eficientă ca tratament împotriva anxientății și depresiei. 

 Dr. Hope planifică o cercetare mai amplă în viitorul apropiat.

Pentru mai multe informații legate de această cercetare și pentru a vizualiza articolul complet publicat în Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment (Jurnalul de psihologie energetică: Teorie, cercetare și tratament), 9(2), 26-38. noiembrie 2017 --‐doi:10.9769/EPJ.2017.9.2.TH mergeți AICI:

https://energypsychologyjournal.org/abstracts/abstracts-¬‐volume-¬‐9-¬‐number-¬‐2--‐november-¬‐2017/effects-¬‐access-¬‐bars-¬‐anxiety-¬‐depression-¬‐pilot-¬‐study/

CERCETĂRI SUPLIMENTARE

În cadrul cercetării din 2015, condusă de specialistul în neuroștiință,Dr. Jeffrey Fannin, cu 60 de participanți,s-au analiza efectele neurologice ale Access BarsⓇ. Prin măsurarea undelor cerebrale ale participanților înainte și după o sesiune de Bars, această cercetare a dezvăluit efecte similare asupra coerenței cerebrale, 85% dintre participanți indicând o creștere a coerenței. În plus, el a descoperit că terapia Access BarsⓇ are un efect neurologic pozitiv asupra beneficiarului, similar cu efectele experimentate de meditatorii experimentați și producerea acestor rezultate este imediată.

Varianta oficială a acestei cercetări poate fi consultata AICI:

 https://accessconsciousness.app.box.com/.../i8m1i1fwq7or8...

MAI MULTE DESPRE ACCESS BARSⓇ

O sesiune Bars durează în general între 60 -90 minute și este un proces, o experiență unică, de care puteți beneficia lunar, săptămânal sau zilnic. În present este folosit în inchisori, companii și școli din întreaga lume pentru a favoriza o sănătate mai bună și o stare de bine. 

 Efectele terapiei Access BarsⓇ sunt individuale și diferă de la o sesiune la alta. În plus față de sănătatea fizică îmbunătățită, beneficiarii au raportat o creștere a conștiiței intuitive, mai multă recunoștință, bunăvoință, pace și calm și mai multă ușurință în comunicare. 

 Prima sesiune Access BarsⓇ a fost oferită de Gary Douglas, fondatorul Access ConsciousnessⓇ în urmă cu peste 25 de ani. De atunci terapia a fost extinsă în 173 de țări și numără peste 5 000 de facilitatori autorizați Access BarsⓇ în întreaga lume.