"Deschide cartea, ca să înveţi ce au gândit alţii, închide cartea, ca să gândeşti tu însuţi." (Heyde)

Punctul zero!

26.03.2022

Poti sa declari in acest moment punctul zero al vietii tale si sa incepi sa te re-creezi. Pe tine si viata ta.

Masajul ''Pure Body'' este o tehnica blanda de echilibrare fizica si mentala, o terapie care ajuta la eliminarea stresului si va poate echilibra psiho-emotional.

Când te alegi și te recunosti pe tine și nu mai ai nimic de demonstrat și dovedit, esti cu adevărat liber/a!

Probabil ca cea mai mare parte dintre oameni au trait la un moment dat in viata, una sau mai multe forme de abuz. Exista numeroase forme diferite de abuz pe care le-am trait si pe care le-am blocat in corpul si in constiinta noastra si pe baza caruia, multi dintre noi ne cream viata.

Ai avut vreodată experienta în care ai avut parte de atâta blândețe incat corpul tău răspundea prin deschidere?
Ai avut vreodată pe cineva care sa te mângâie cu atâta finețe încât corpul tău sa spuna :" mai mult, te rog?"
Ai avut vreodată pe cineva care sa te tina in brate cu atata ușurință și blândețe încât te-ai...

Usa din dos

16.02.2021

Cel mai usor e sa renunți sau/si sa te resemnezi.
Eu nu știu... eu nu vreau sa stiu...eu nu pot... pe mine nu ma interesează...
Ai o usa, dosita bine, pe care o folosesti mereu ca sa fugi si sa te duci in locul acela in care ai stabilit tu ca nu se vede cine esti si...

Access Consciousness este un set de tehnici de lucru, instrumente, procese, metode care te ajuta sa devii constient in toate aspectele vietii, sa eliberezi durerea din corpul tau, sa iti usurezi viata in toate aspectele ei, sa ai relatii mai bune, sa fii mai relaxat, mai fericit si sa te simti implinit, in traducere Acces la Constiinta. Sute de mii...

Access Bars 

16.02.2021

As numi-o terapia secolului, pentru ca spre deosebire de alte tehnici energetice aduce multă și rapida transformare în toate ariile vietii în care sunteți dispusi sa aduceti schimbare, fara a mai fi nevoie sa intri in emotie, fara sa stabilesti la nivel cognitiv care este sursa blocajului sau limitarii tale.

Daca te faci pe tine cel mai valoros lucru in viata ta, s-ar putea sa pierzi pe toata lumea. Este cineva pe care, daca l-ai pierde acum, ai muri din cauza lipsei lor in viata ta? Da! Tu!