"Deschide cartea, ca să înveţi ce au gândit alţii, închide cartea, ca să gândeşti tu însuţi." (Heyde)

Access Bars 

16.02.2021

As numi-o terapia secolului, pentru ca spre deosebire de alte tehnici energetice aduce multă și rapida transformare în toate ariile vietii în care sunteți dispusi sa aduceti schimbare, fara a mai fi nevoie sa intri in emotie, fara sa stabilesti la nivel cognitiv care este sursa blocajului sau limitarii tale.

C-a fost virus, ca n-a fost, ce mai contează? A fost ce a fost. Este ce este.
Aceasta perioada a adus lumina în multe aspecte.
Am stat și m-am uitat la tot ce a venit către mine, orice punct de vedere interesant, și aleg sa nu ma lupt cu situația asta, ci să creez diferit, dincolo de ea. ...

Ai da oricât pe o proprietate, o mobila, o mașină, o haina, ai face un credit pe 30 de ani pentru a le avea, dar când e vorba sa faci ceva pentru tine cu adevărat, ca să te poți bucura de ce ai, de cine esti, sa ai ușurință în viata ta cu sau fără acele obiecte, și sa ai un corp sănătos, fericit de care sa te bucuri, ti se pare scump, prea mult....

Un punct de vedere interesant pentru care sunt foarte recunoscătoare.
Faza asta cu iubirea si ura mi-a luat ceva timp pana am integrat-o. Nu prea intelegeam care-i treaba cu ea și de ce trebuie sa ma prefac ca iubesc, când de multe ori uram. Și totuși nu as fi vrut asta, dar cum sa fac? Era o combinație interesanta....si...

Recunostinta!

25.02.2019

Ce-am mai înteles eu de când fac Access si am tot curatat atatea si atatea puncte de vedere?

Despre invidie

25.10.2018

Am fost întrebata aseara de către cel mai drag sufletel din viata mea, ce fac eu cu invidia oamenilor, cum fac sa nu ma afecteze, ca nu m-a auzit niciodată plangandu-ma de asta. :)
Interesanta intrebare, nu?
Fac asa, ca doar lucrez cu mine de atata timp, in fiecare zi : o percep si o intorc inapoi...

Ci mai treaz, constient. Si a fost alegerea fiecaruia care a facut-o : sa se trezeasca si sa elibereze din el ce-l tinea incorsetat intr-o cutie. Si probabil ca va alege in continuare, mai mult.

Mi-a aparut un subiect interesant.
Ce părere aveti despre "scrisoarea de recomandare" ? Sa lasam deoparte chestia aia formala pe care o primesti de la firma cand vrei sa te angajezi in alta parte. Sa zicem ca am face-o "pe bune". Sau, hai sa mergem mai departe : daca ne-ar fi pretinsa la începutul unei noi relatii ?

Definitii

07.10.2018

Cate concluzii, minciuni, povesti, definitii ai despre tine si despre viata ta, care iti creeaza realitatea pe care o ai in prezent? Cat de mult te limitezi si te autosabotezi?
Alegi sa schimbi asta cu ușurință? Esti dispus sa fii orice altceva/altcineva decat ai decis deja ca esti? Esti constient cat te limitezi si cat refuzi sa primești?