"Deschide cartea, ca să înveţi ce au gândit alţii, închide cartea, ca să gândeşti tu însuţi." (Heyde)

Access Consciousness este un set de tehnici de lucru, instrumente, procese, metode care te ajuta sa devii constient in toate aspectele vietii, sa eliberezi durerea din corpul tau, sa iti usurezi viata in toate aspectele ei, sa ai relatii mai bune, sa fii mai relaxat, mai fericit si sa te simti implinit, in traducere Acces la Constiinta. Sute de mii...

Despre invidie

25.10.2018

Am fost întrebata aseara de către cel mai drag sufletel din viata mea, ce fac eu cu invidia oamenilor, cum fac sa nu ma afecteze, ca nu m-a auzit niciodată plangandu-ma de asta. :)
Interesanta intrebare, nu?
Fac asa, ca doar lucrez cu mine de atata timp, in fiecare zi : o percep si o intorc inapoi...

Usa din dos

21.10.2018

Cel mai usor e sa renunți sau/si sa te resemnezi.
Eu nu știu... eu nu vreau sa stiu...eu nu pot... pe mine nu ma interesează...
Ai o usa, dosita bine, pe care o folosesti mereu ca sa fugi si sa te duci in locul acela in care ai stabilit tu ca nu se vede cine esti si...

Ci mai treaz, constient. Si a fost alegerea fiecaruia care a facut-o : sa se trezeasca si sa elibereze din el ce-l tinea incorsetat intr-o cutie. Si probabil ca va alege in continuare, mai mult.

Mi-a aparut un subiect interesant.
Ce părere aveti despre "scrisoarea de recomandare" ? Sa lasam deoparte chestia aia formala pe care o primesti de la firma cand vrei sa te angajezi in alta parte. Sa zicem ca am face-o "pe bune". Sau, hai sa mergem mai departe : daca ne-ar fi pretinsa la începutul unei noi relatii ?

Stiai ca?

07.10.2018

Poți face zeci de cursuri de dezvoltare personala, zeci de ore de terapie, sa citești și sa memorezi sute de carti sau citate motivaționale sau rugaciuni, dacă nu decizi TU ca vrei sa (te) schimbi, nu se schimba nimic?

Definitii

07.10.2018

Cate concluzii, minciuni, povesti, definitii ai despre tine si despre viata ta, care iti creeaza realitatea pe care o ai in prezent? Cat de mult te limitezi si te autosabotezi?
Alegi sa schimbi asta cu ușurință? Esti dispus sa fii orice altceva/altcineva decat ai decis deja ca esti? Esti constient cat te limitezi si cat refuzi sa primești?

Zen!

02.10.2018

Cineva m-a incadrat zilele trecute intr-o categorie(?!) : "voi ăștia zen si ingaduitori". Un om cu care, într-adevăr, am fost foarte ingaduitoare.
Am luat-o ca pe o recunoaștere, chiar daca suna destul de acuzator. Sau mai bine, un punct de vedere interesant.
A fost ok, pentru ca am inceput sa-mi pun intrebari. Si prima care mi-a venit a...

Ai probleme cu banii? Oricati bani ai castiga parca nu e suficient si ai permanent senzatia de lipsa? Simti mereu nevoia sa strangi pentru ''zile negre" si nu te poti relaxa si bucura de castigurile tale? Atunci poate alegi sa-ti pui cateva intrebari...