Cand nu mai incerci sa intelegi "de ce".

16.05.2020

C-a fost virus, ca n-a fost, ce mai contează? A fost ce a fost. Este ce este.
Aceasta perioada a adus lumina în multe aspecte.
Am stat și m-am uitat la tot ce a venit către mine, orice punct de vedere interesant, și aleg sa nu ma lupt cu situația asta, ci să creez diferit, dincolo de ea. 
Când ai claritate cu ce se întâmplă în această realitate, când privești adevărul cu ochii larg deschiși, când nu mai încerci sa înțelegi "de ce", sa cauti ce-i corect, ce nu-i corect, cand alegi sa nu mai judeci nimic și pe nimeni ci să-ti creezi ușurință în viata ta, în afacerea ta, în relația ta, etc, poate ca o alegere înțeleapta ar fi sa respecți "regulile" în măsura în care iti contribuie sa creezi mai mult, dar sa nu le faci ale tale, solide, importante vitale. Ramai în adevărul tau și-n constiinta ta și da drumul la lupta. Avem alegere.

Pentru mine e clar un lucru : vreau bucurie în lumea asta? Da. Aleg și eu asta, în fiecare zi, susțin aceasta energie. Vreau pace în lume? Da. La fel, cer asta. Vreau fericire? Da. Aleg asta, clipa de clipa. Vreau sa trăiesc in abundenta acestei lumi? Da. Susțin asta și contribui și altora sa o faca. Si asa mai departe. Vreau relațiii armonioase? Da. Asa le creez, ma întreb, cum pot face asta? . Lucrez cu mine, ma antrenez pentru asta.
Cum ar fi sa alegi și tu? 

Cum ar fi sa-ti pui intrebari? Ce sustin în fiecare zi : ceea ce-mi doresc sau ceea ce nu-mi doresc?