EXPANSE THERAPY

EXPANSE THERAPY

Pret : 60 min.- 500 lei

Pachet 4 sesiuni : 1.500 lei

Datorită amestecului inteligent de uleiuri esențiale și uleiuri vegetale combinate cu diferite tehnici energetice, masaj, presopunctura, olfactoterapia, terapie cu sunet, terapie cu lumină, respirația și coerența cardiacă, TERAPIA EXPANSE® este noul tratament holistic care generează o eliberare a hormonilor fericirii. 

Cursul tratamentului se face pe 3 axe într-o mișcare descendentă: CAP - INIMĂ - ABDOMEN. Știm că majoritatea bolilor se datorează stresului, suprasolicitării, emoțiilor noastre stocate în principal în cap, inimă, stomac. Acționând asupra acestor 3 zone, acționează asupra a peste 240 de milioane de neuroni și, prin urmare, hormoni care acționează asupra bunăstării noastre.

Aceasta combinatie de tratament pe 3 zone primordiale este succesul unei stari de bine interne si externe, atat la nivel psiho-emotional, cat si fizic. Se poate simți în interior, poate fi văzut la exterior! 

TERAPIA® EXPANSE este un tratament global de o oră de la craniu prin inimă până la abdomen, combinat cu 2 amestecuri de uleiuri esențiale alese anterior pentru virtuțile lor asupra diferitelor afecțiuni și emoții, actionand in sinergie. 

 Este, de asemenea, un tratament care combină terapia de sunet cu o coloană sonoră special dezvoltată și calibrată pe frecvențe specifice fiecărei zone tratate și care acționează asupra tensiunilor, blocajelor, emoțiilor stocate. Un tratament de stimulare a celor 5 simțuri, o călătorie senzorială puternică care permite o mare eliberare ca un adevărat antidepresiv, un bust de bună dispoziție, un concentrat de zâmbet interior, o terapie de bucurie și eliberare! 

In Rezumat EXPANSE THERAPY® este o interacțiune de diferite tehnici pentru a promova o stare de relaxare profunda și o energie de zece ori! Rezultatele? O eliberare de toxine. O îmbunătățire a circulației sanguine și limfatice. O creștere a dispoziției, plăcerii, libidoului, concentrării, motivației, încrederii în sine, somnului. Ameliorarea durerii fizice și psiho-emoționale.

 Programeaza o sesiune folosind formularul de mai jos.