Access Consciousness

05.11.2018

Ce este Access Consciousness?

Access Consciousness este un set de tehnici de lucru, instrumente, procese, metode care te ajuta sa devii constient in toate aspectele vietii, sa eliberezi durerea din corpul tau, sa iti usurezi viata in toate aspectele ei, sa ai relatii mai bune, sa fii mai relaxat, mai fericit si sa te simti implinit, in traducere Acces la Constiinta. Sute de mii de oameni din intreaga lume au descoperit si folosesc aceste tehnici, obiectivul Access fiind o planeta constienta.

A fost dezvoltat in California acum mai mult de 30 ani de Gary Douglas, caruia i s-a alaturat ulterior Dr.Dain Heer si este prezenta in peste 173 de tari din intreaga lume si are facilitatori prezenti in intreaga lume.

Ce inseamna sa fii constient, si ce putem intelege prin Constiinta?

Constiinta e singurul lucru care poate schimba starea de fapt din vietile noastre. Care poate schimba starea de fapt de pe planeta noastra. Prin propria noastra constiinta ne inaltam la Dumnezeu, si prin ea ne conectam si comunicam cu el prin meditatie, rugaciune, fiecare cum va considera.

Constiinta este cheia catre schimbarea planetara - nu tehnologia, nu razboiul, nu miscarile politice sau revolutiile sociale brutale.

Constiinta este cheia catre intelegere, cooperare si o lume mai buna. Eliberarea de frica ne permite sa fim liberi si aceasta poate schimba separarea intre tari, natiuni si oameni.

Constiinta si nu inteligenta aroganta si egoista va crea o planeta capabila de supravietuire.

Daca te-ai uitat in jur in incercarea de a schimba lucruri in viata ta sau in lume si nimic altceva nu a lucrat, asta este pentru ca ai omis punctul-cheie si esenta lucrurilor - adica Constiinta - acea stare pura de A FI in care toate posibilitatile sunt acolo .

Ea este totalitatea posibilitatilor viitoare si viitorul pentru noi. Orice cale si solutie care exclude asta nu este viabila si nici capabila de transformarile profunde de care avem nevoie pentru fiecare dintre noi si pentru planeta.