Access Bars sau cum sa regasesti in tine bucuria de a trai!

10.09.2018

Ce este Access Bars? 

O sa va  împărtășesc din experienta mea cu aceasta tehnica.

Am descoperit-o într-o perioada de cautari asidue, in care nu eram foarte clara cu mine si unde ma duce drumul pe care mergeam.
Sunt o fire curioasa si experientele mele au fost diverse si sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele pentru ca, imi recunosc, toate au contat.
Mi-a fost foarte mult testată răbdarea, cu care nu eram prietena pe atunci, insa tot Universul a lucrat la asta. Ba, mai mult, cand am înțeles ca rabdarea imi da de furca, am mers sa fac un curs de gene false, ca sa ma tina într un loc, sa-mi cultiv rabdarea. Nu mai fac asta dar pot spune ca a fost o mare contribuție!

Si, după tot acest traseu, care, cand m-am uitat atent la viata mea, a început din copilărie pentru ca intrebarile de genul : de ce asa si nu altfel?, au fost mereu in capul meu, tot nu-mi dadea pace o întrebare : ce mai e? Mai e ceva? Mai usor, sa am mai multa claritate?

Devenisem deja mult mai prezenta incat sa aud mesajele oamenilor care imi apareau in cale : e ceva de făcut, cu mainile.
Si pentru ca nu rezonam cu ceea ce deja experimentasem am batut din picior, la propriu, si i-am cerut lui Dumnezeu sa-mi arate. Relația mea cu Dumnezeu este una cu totul si cu totul speciala, am mai spus. Pur și simplu simt si il lasa sa ma tina in brate, ma simt parte din el.
Si a apărut. Cum? Mi-a apărut in câteva zile, într-o dimineață, un articol despre mantra Access : totul în viata vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie. Va recomand sa o folositi pentru a vedea ce creeaza in vietile voastre.

Adevărul este ca mai văzusem articolul, imi rămăsese acolo undeva... insa nu alesesem sa folosesc informatia.
Si am început sa o spun, in acea zi. Mi-o notasem pe o foaie de hârtie, si pana seara am stiut ca acolo, in articolul acela mai e ceva pentru mine.
Și-am ales! Am făcut direct cursul, nu am experimentat nici o ședință înainte. Stiam cu toata ființa mea ca o să-mi aduca mai multa lumina. Si asa a fost si este si ma surprinde clipa de clipa cu schimbarile din viata mea.

Ce s-a schimbat? 

In primul rând perspectiva asupra mea si a vieții mele, ușurința de a fi eu însămi, și-au pierdut semnificația evenimente din viata mea pentru care făcusem ani de psihoterapie si ele erau tot acolo, relatia cu familia mea, cu copilul meu sunt cu totul diferite si relatiile, in general.
Câteodată imi amintesc cum eram si mi se pare ca e din alta viață : am trăit atâta suferinta, durere si greutate...
Am acum bucuria de a trăi, din nou. Mi-am descoperit in mine un izvor nesecat de iubire, blândețe si îngăduința. Instrumentele Access sunt inestimabile prin simplitatea lor.
Imi amintesc ca timp in urma in momentul in care am constientizat ca cea mai mare suferinta a mea era ca nu mai puteam simti, iubi, bucura m-am chinuit ani in sir sa ajung sa simt din nou viata. Eram atat de descurajata incat nu-mi mai doream sa traiesc...
Imi percepeam inima inconjurata de niste ziduri groase si o mare greutate in piept si am citit undeva sa imi imaginez ca sparg acele ziduri si astfel, zi de zi, cred ca vreo 2 ani, imi imaginam ca sparg cu o dalta si un ciocan acele ziduri. Ingrozitor de greu era si totusi nu ajungeam acolo, la inima mea...
Cu Access Bars am descoperit ușurința si foarte multe s-au schimbat fara sa-mi dau seama, peste noapte. E asa o bucurie sa descoperi ca esti constient si treaz si ca puterea e la tine, incat nu se poate descrie in cuvinte. Pentru ca te imputerniceste pe tine sa stii ca stii si sa-ti fie usor sa alegi, sa schimbi.
Să-ti creezi o viață dincolo de ce ti-ai imaginat vreodată ca este posibil.
Ti se schimba energia si începi sa vezi posibilitatile infinite care te inconjoara si totul in jurul tau devine lumina, înflorește.
Nu este despre a crede in ceva, nu schimba un sistem de credințe cu altul, este despre a te uita cu sinceritate la viata ta si a vedea ce este adevar despre tine. E dinamic, e ușor, e despre a fi ceea ce esti cu adevărat si a te bucura de viața ta.
Si cum devine și mai bine decât atat?

Daca esti si tu in faza aceea in care te-ai prins ca este posibil sa trăiești in pace cu tine si ca ai putea sa ai o viață mai expansionata decât cea pe care o trăiești acum, daca iti dorești sa aduci mai multa bucurie in viata ta, te invit la terapie! E începutul unei noi vieti!

Din experienta mea, chiar si cei care au experimentat doar o ședință, in viata lor s-au produs schimbari si constientizari miraculoase. Chiar daca, multi dintre ei refuza sa le recunoască si sa se uite la ele. 

Recunoasterea si recunostinta sunt cheia unei vieti fericite si asta tine de fiecare dintre noi.

Ce altceva mai este posibil cu viata ta si viitorul tău mai mult decât ți-ai imaginat vreodată ca este posibil?