Access Bars 

16.02.2021

Ce este access Bars?

As numi-o terapia secolului, pentru ca spre deosebire de alte tehnici energetice aduce multă și rapida transformare în toate ariile vietii în care sunteți dispusi sa aduceti schimbare, fara a mai fi nevoie sa intri in emotie, fara sa stabilesti la nivel cognitiv care este sursa blocajului sau limitarii tale.

In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Comunicare, Constientizare, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

"Bars" se poate folosi in orice situatie, de la suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit. Aceste 32 de puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat in viata prezenta si in vietile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna de aceste limitari!

Care sunt beneficiile?

Exista atat de multe beneficii incat nu exista spatiu suficient pentru a le numi pe toate.

  • Persoanele sau situatiile care ti-au creat mari dificultati in viata ta dintr-o data nu te mai deranjeaza, vazand totul dintr-o alta perspectiva.
  • Dupa o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, in acelasi timp simtindu-te plin/a de energie si viata.
  • Fiecare aspect al vietii va fi abordat cu mai multa usurinta, gasind solutii acolo unde inainte nu le vedeai.
  • Va avea loc o schimbare in tot ceea ce nu functioneaza in viata ta, tot ceea ce te limiteaza in decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie, dispare la multi pacienti, dupa doar o singura sesiune.
  • Se va observa o crestere a performantei la locul de munca, o crestere a claritatii mentale, fara a studia mai mult.
  • Ajuta la o recuperare mai rapida in cazul unor rani mai vechi sau noi, in caz de interventii chirurgicale, precum si pentru imbunatatirea starii de sanatate generala.
  • Bars ajuta pe oricine sa integreze in corpul lui orice schimbare din viata lui, fie ca este vorba de aria sociala, emotionala sau fizica! Chiar si lucrurile mai putin placute din viata pot fi depasite cu usurinta!