Abuse Hold - elimina abuzul din viata ta

13.06.2021

Probabil ca cea mai mare parte dintre oameni au trait la un moment dat in viata, una sau mai multe forme de abuz. Exista numeroase forme diferite de abuz pe care le-am trait si pe care le-am blocat in corpul si in constiinta noastra si pe baza caruia, multi dintre noi ne cream viata.

Exista abuzul fizic pe care ceilalti il fac fata de noi sau pe care noi il facem asupra corpului nostru. Atunci cand mancam ceva ce corpul nu vrea sa manance, aceasta poate fi o forma de abuz. Atunci cand nu ne intrebam corpul daca, ce si cat vrea sa manace aceasta este o forma de abuz. Atunci cand facem sporturi care ne chinuie corpul acesta este o forma de abuz. Atunci cand suntem judecati sau cand ne judecam corpul, acestea sunt forme de abuz. Atunci cand facem diete ciudate si chinuitoare, fara sa ne intrebam corpul daca le vrea, aceasta reprezinta o alta forma de abuz.

Exista apoi si abuzul psihic pe care noi il facem asupra noastra si pe care ceilalti il fac asupra noastra. Critica, judecata, respingerea sunt forme de abuz. Atunci cand nu ne oferim ceea ce ne dorim in viata, aceasta este o alta forma de abuz. Atunci cand ceilalti nu ne permit sa fim ceea ce suntem sau cand noi nu ne permitem sa fim ceea ce suntem, aceasta este o forma de abuz.

Exista si abuz emotional pe care noi il facem asupra noastra sau pe care ceilalti il fac in ceea ce ne priveste.

Exista abuzul monetar, atunci cand ne abuzam cu lipsa banilor sau cu faptul de a nu avea usurinta in ceea ce priveste banii.

Exista si abuz spiritual, prin care am fost dezimputerniciti de religii, culte, scoli, universitati, organizatii.

Exista abuz sexual atunci cand nu ne intrebam corpul cine este potrivit pentru noi sa avem sex cu si atunci cand sexul nu este ceva ce ne hraneste corpul si ne expansioneaza.

Negiljenta este o forma de abuz, alcoolismul este o forma de abuz. Atunci cand suntem in preajma persoanelor care au forme de abuz in sistemul lor, acestea ne influenteaza si pe noi.

Toate aceste forme de abuz la care ne-am supus sau am fost supusi exista in corpurile noastre si ne blocheaza sa avem usurinta totala cu corpul si de a avea alegere totala in viata. De multe ori nici macar nu suntem cognitiv constienti ca aceste forme de abuz sunt prezente si ca ne contureaza viata si alegerile. De multe ori continuam sa perpetuam abuzurile, de la cele mai evidente la cele mai subtile, asupra noastra si asupra celorlalti.

Este posibil sa traiesti o viata libera de abuz? Este posibili sa eliberezi complet aceasta energie din constiinta ta? Cum ar fi lumea daca nu am mai purta si nu am mai perpetua aceasta energie?

Primul pas este sa ne intrebam:

Cum ma abuzez, pe mine si corpul meu?

Cum ii abuzez eu pe cei din jur? Care sunt formele evidente de abuz si care sunt formele subtile de abuz pe care le fac?

Cum ar fi sa traiesc o viata libera de abuz?

Cum ar fi lumea daca as trai liber de abuz?

De ce ar fi nevoie pentru a elibera complet energia abuzului din viata mea?

Din punctul meu de vedere, unul din DARURILE cele mai mari pe care si-l poate face cineva este sa asculte cd-urile PENTRU ELIBERAREA ABUZULUI. Daca doresti sa eliberezi energia ABUZULUI din viata ta, acesta poate fi modul cel mai rapid pe care eu personal l-am descoperit!

Acesta poate fi achizitionat AICI:

https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/?a_aid=Accessyou&a_bid=11110451

Este RECOMANDAT sa fie ascultat de cel putin 30 de ori, sau pana cand nu mai simti nici o reactie in corp cand il asculti!

Cum ar arata viata ta si lumea fara energia abuzului?

O viata "DINCOLO DE ABUZ" este o posibilitate care exista si pe care o poti alege!

Sursa : Carleta Tiba - facilitator Access Consciousness

Dupa ce ai ascultat cum e recomandat mai sus, vei putea primi procesul de corp Abuse hold, care elibereaza energia abuzului si din corpul fizic. Poti face o programare, completand formularul de mai jos :