"Deschide cartea, ca să înveţi ce au gândit alţii, închide cartea, ca să gândeşti tu însuţi." (Heyde)


Ce am mai înțeles eu?
Ca poți face zeci de terapii și de cursuri, sa te rogi 24 de ore din 24, e degeaba dacă nu privești si în tine, nu integrezi și nu treci prin filtrul tău de simțire, nu alegi și refuzi experienta. Atunci cumperi doar o poveste despre care, evident, ai și un punct de vedere, fara sa fi trecut vreodată prin ea. ...

M-am oprit de ceva timp din viteza amețitoare cu care mă îndreptam spre " nu știu unde ", m- am un pas in spate, am respirat adanc si dintr-o data am avut o alta perspectiva asupra vietii : e frumoasa tare!

Dumnezeul Meu!

03.09.2017

Despre relația mea cu Dumnezeu.
Dumnezeu nu ma judeca niciodată, pentru el e importanta înțelegerea mea, conștiența mea și nu sa încadreze totul în greșit sau corect. Eu m-am judecat. Si oamenii m-au judecat.
EL e iubire, e permitere, e îngăduința, e recunostinta.
Dumnezeu nu ma pedepsește niciodată. Eu ma pedepsesc, uneori. Sau, de multe ori.

Bucurie!

16.07.2017

Cum am putea face astfel încât sa ne bucuram mai mult unii de altii, de reușitele noastre si ale celorlalți oameni?
Cum ar arata lumea daca am împărtăși unii altora bucuriile si ceea ce suntem, nu doar problemele, si ne-am pune pe picior de egalitate, fara concurenta, cu apreciere, respect, dăruire si susținere?
Ce am putea face...

CREDINTE!

16.07.2017

Credintele noastre ne creeaza realitatea. Daca vrei sa înțelegi mai mult ieși din patratica ta si conecteza-te la tot si toate. Lași confortul deoparte si explorezi, experimentezi, asculți, observi si-ti dai voie sa ai o părere personala, un adevăr al tau, care te aduce mai aproape de tine. Îți asumi propriile alegeri. Ideile fixe îți limitează...

Totul începe cu noi înșine, aceasta este o prioritate. Suntem obișnuiți sa alegem calea cea mai lunga.
"Am treaba, îmi voi face timp si pentru mine, sa termin ce am de făcut..."
Ignoram faptul ca noi facem lucrurile sa se întâmple, noi suntem creatorii, nu invers.
Apare un sentiment de vinovăție daca ne punem pe primul plan,...

Oamenii de valoare sunt modești! E una din convingerile care mi-au limitat viata pana in prezent. Veti spune: ce e rău in a fi modest?
Nu e nimic rău atâta timp cat intelegi care e sensul.
Eu am inteles, perfecționistă fiind , sa o duc la extrem : să-mi anulez toate calitățile si darurile pe care le conțineam,...

Neputinta!

16.07.2017

Nu va mai straduiti atat de tare sa va demonstrati neputinta, raportati-va la lucruri ca fiind usoare si asa va fi!
Orice faci pentru tine, orice conștientizare, limitarile pe care le înlături te duc mai aproape de viata pe care o dorești.
Începi sa înțelegi puterea cuvintelor pe care le folosești, gândurilor pe care le ai, credințele...

Apreciere!

16.07.2017

Va gândiți vreodată sa va bucurați si sa va apreciati pentru tot ce faceți, in loc sa fiți supărați ca nu ați făcut nu stiu ce lucru?
Sa subliniați in ochii voștri ca totul se întâmpla datorită voua, ca voi creați aceste lucruri, oricât de mici si insignifiante vi se par? Sa va bucurati pentru fiecare in parte?...