Iesi din cutie!

16.07.2017

Oamenii de valoare sunt modești! E una din convingerile care mi-au limitat viata pana in prezent. Veti spune: ce e rău in a fi modest?
Nu e nimic rău atâta timp cat intelegi care e sensul.
Eu am inteles, perfecționistă fiind , sa o duc la extrem : să-mi anulez toate calitățile si darurile pe care le conțineam, sa nu le evidențiez, de teama sa nu para ca ma dau mare :)). Si atunci, m-am dat mica :))). Si, pentru ca atât mi-am dat voie, atât eram. Era o limita, peste care nu puteam trece. E una dintre marile revelații din ultima vreme...
Vi s-a întâmplat si vouă? Sa nu va dați voie sa fiți ceea ce sunteți? Sa nu arătați prea mult din voi de teama de a nu fi considerați lipsiți de "modestie"?
Am o prietena draga, care mi-a spus, o fi vreun an de atunci : e timpul sa iesi din bârlog, sa nu mai stai ascunsă! Am zâmbit, am rezonat, insa aveam nevoie de un zvâc. Si a venit, ca l-am cerut, mi-am pus întrebări.
Va spun si eu vouă : ieșiți de acolo de unde v-ați ascuns si fiți ceea ce sunteți cu adevărat, dăruiți darurile voastre, exprimati-va natural si firesc, ca nu e lipsit de modestie!