Dincolo de judecata!

16.07.2017

Crede in ceea ce esti, in ce simti si in ce faci! Indiferent de părerea celorlalți despre asta. Înveți cu timpul ca ceea ce te hrănește si te duce mai departe este forța cu care crezi in tine si in acțiunile tale. Si atunci...energia pe care o pui in tot ce atingi, in cuvintele pe care le rostesti, in intentiile tale, in intrebarile tale , toate acestea...se simt si totul se leaga , vin raspunsuri, se deschid alte si alte posibilitati.

Cunosc oameni care s-au ridicat din propria cenușă, din gaura neagra a sufletului, când totul părea imposibil, care și-au vândut casa pentru o idee si au reusit. Au crezut in ei si nu au asteptat aprobarea si recunoștința oamenilor. Si Universul le-a raspuns : ma bucur ca ai ales sa fii !

Iti doresti sa fii susținut, apreciat, lăudat... Ar fi minunat sa ne putem bucura unii de alții, si sa nu judecam, insa mai e de lucru pana vom intelege ca de fapt suntem unul.... 

Insa nu e despre asta....am inteles ca in primul rand contează recunoasterea si aprecierea ta fata de tine insuti si cat de mult îți dorești sa faci lucrurile sa se intample. 

Reacțiile celorlalți reprezintă punctul lor de vedere interesant. Atât! Inca ma mai întristez uneori...dar reușesc sa-mi aduc aminte de asta si sa merg mai departe .

Nu te judeca după parerile celorlalți, nu e despre tine. E despre ei.
Simte cu inima ta, crezi in tine si apreciaza-ti munca, indiferent ce alegi sa faci, si pe tine, iar cei din jur vor simți forta ta interioara. Nu este despre a demonstra, este despre a fi! 

Sa fim recunoscători pentru noi!