"Deschide cartea, ca să înveţi ce au gândit alţii, închide cartea, ca să gândeşti tu însuţi." (Heyde)

Oare de ce homosexualitatea si acest referendum au devenit o problema națională? Ce parte din oameni reactioneaza la acest aspect?
Ce nu accepta la ei insisi de sunt asa de inversunati? De ce le este teamă?
Cumva de adevăr?
De ce se lupta din răsputeri sa nu-l scoata la lumina? Sau asa, din principiu? :)
Dar stiti ca homosexualitatea exista, nu? ...

Ca pe un caiet de sarcini, un proiect cu obiective clare de îndeplinit sau ca pe o colecție de pânze albe pe care poți picta orice tablou în culori inventate de tine?

Cu cat esti mai convins ca le ca stii pe toate, cu atat te limitezi mai tare.
Sa ne punem intrebari, zic : ce altceva mai este posibil? Ce stiu eu dincolo de ce am concluzionat ca stiu?

Intrebari

11.09.2018

Traiesti in concluzia ca doar atunci cand lucrurile se întâmplă cum vrei tu, cum stii tu sau cum ti-au spus altii ca trebuie, au valoare? Si daca valoarea este sa nu se intample asa cum ai stabilit tu si nu-ti dai voie sa vezi?

Constienta

07.09.2018

Poate va întrebați : de ce sunt atatea articole despre constienta? La ce mi-ar folosi mie sa fiu constient?

Re-nastere!

07.09.2018

Am murit si-am renascut de multe ori in viata asta... Mi-a revenit azi in minte o perioada interesanta din viața mea, destul de lunga... Când totul parea perfect, bifasem ce era de bifat : familie, copil, casa, afacere care mergea... si cu toate astea eram complet goala, pe dinăuntru. Nu vedeam iesire din situație si cu fiecare zi care trecea...

Un secret!

07.09.2018

Hai sa-ti spun un secret .
Când citim/vedem/auzim fapte de viata, experiente impartasite de altii si simtim ca ceva din noi rezonează, ca ceva ne misca, acolo trebuie sa ne uităm. In noi. Altfel nici nu ne-ar interesa, nu am face semnificativ.
Poate fi o mare contribuție pentru tine : iti poți vedea temerile , limitarile, adevarul din...

Totul tine de cat de mult îți dai voie sa pătrunzi in interiorul tau si cat de mult ești dispus să-ți acorzi, in sfarsit, timp pentru tine, sa experimentezi, sa te experimentezi.
Pentru ca...ne îmbrăcam frumos, cumpăram lucruri, mergem in vacante, facem investiții materiale si traim mai departe cu nemulțumirile din suflet... Cum ar fi sa trăiești in...