Stiai ca?

07.10.2018

Știai ca ?

Poți face zeci de cursuri de dezvoltare personala, zeci de ore de terapie, sa citești și sa memorezi sute de carti sau citate motivaționale sau rugaciuni, dacă nu decizi TU ca vrei sa (te) schimbi, nu se schimba nimic? 

Știai ca ?

Dacă blochezi primirea si nu vrei sa dai drumul la punctele tale de vedere fixe și la concluziile în care trăiești de ani, decenii, secole poate, sau pur și simplu refuzi sa vezi ca lucrurile se schimba și începi sa ai ușurință și totul este mai clar, nu se schimba nimic? 

Stiai ca?

Oricat timp si atentie ti-ar acorda cineva tu esti cel care alege si decide daca e relevant sau nu ceea ce primesti in raport cu cat esti de treaz si constient ? 

Știai ca?

Dacă nu pui în practica, nu lucrezi cu tine zilnic, nu devii o prioritate pentru tine și aștepți mereu sa vina mereu cineva din exterior să-ți faca treaba, nu se schimba nimic? 

Știai ca?

Dacă ai o conștientizare, o revelație, care este darul lui Dumnezeu pentru tine, nu te oprești acolo, ci ai de facut ceva, de lucrat ceva cu tine, căci... ce sa vezi... altfel, nu se schimba nimic? 

Știai ca?

Dacă ai convingerea ca nu poti, nu vei putea? 

E o vorbă în care cred ft tare : Dumnezeu îți dă, dar nu-ți baga și-n traista! #fiiprezentinviatata

https://www.luminitageorgescu.com/sesiuni/ 

https://www.luminitageorgescu.com/training-access-bars