Crezi in tine?

16.12.2016

Crede in ceea ce esti, in ce simti si in ce faci! Indiferent de părerea celorlalți despre asta. Înveți cu timpul ca ceea ce te hrănește si te duce mai departe este forța cu care crezi in tine si in acțiunile tale.
Energia pe care o pui in tot ce atingi, in cuvintele pe care le rostesti, in intentiile tale se simte, totul se leaga si înflorește.
Cunosc oameni care s-au ridicat din propria cenușă, din gaura neagra a sufletului, când totul părea imposibil, care și-au vândut casa, și-au pus toate resursele și toată energia intr-o idee, si au reusit. Au crezut in ei si nu au asteptat aprobarea și recunoasterea celorlalți. Si Universul le-a raspuns! Ma bucur ca sunt unul dintre ei :)
Ne dorim sa fim susținuți, apreciați, lăudați... Ar fi minunat sa ne putem bucura unii de alții, si sa nu judecam, insa mai e de lucru.... Am invățat, ca tot ce contează e aprecierea ta fata de tine, cat de mult îți dorești sa faci lucrurile diferit. Reacțiile celorlalți reprezintă punctul lor de vedere interesant. Atât! Inca ma mai întristez uneori...dar reușesc sa-mi aduc aminte de asta si sa merg mai departe :)
Nu va judecati după parerile celorlalți, nu e despre voi. E despre ei.
Simțiți cu inima voastră, credeți in voi si apreciați-va munca, indiferent ce alegeți sa faceți, si pe voi înșivă, iar cei din jur vor simți forta voastră interioara. Fiți asa cum simțiți, în felul vostru, unic. Nu este despre a demonstra, este despre a fi asa cum ești!
Sa fim recunoscători pentru noi!