Cheia e la tine!

07.09.2018

Totul tine de cat de mult îți dai voie sa pătrunzi in interiorul tau si cat de mult ești dispus să-ți acorzi, in sfarsit, timp pentru tine, sa experimentezi, sa te experimentezi.
Pentru ca...ne îmbrăcam frumos, cumpăram lucruri, mergem in vacante, facem investiții materiale si traim mai departe cu nemulțumirile din suflet... Cum ar fi sa trăiești in bucurie? Cum ar fi ca puterea sa fie la tine?
Primește cunoașterea altor oameni care au experimentat deja alte lucruri, altfel, bucura-te ca ii aduci in realitatea ta pentru ca tu ii chemi, e foarte important sa asculți si sa citești puncte de vedere, insa nu te limita niciodată. Nu schimba un "dumnezeu" cu alt "dumnezeu" exterior. Toti suntem parte din același Dumnezeu! Suntem elevi si profesori unii pentru ceilalți. 

Trece totul prin filtrul tau si vezi ce simți in interior. Pentru ca o faci pentru tine, nu pentru ceilalți, nu se chinuie nimeni sa te convingă, ceilalti impartasesc experientele lor. Sa vrei sa faci lucrurile diferit decat ai facut-o pana acum, sa-ti dai seama ca tu creezi prin cuvintele si gandurile tale realitatea pe care o traiesti acum, e pur si simplu o alegere. Si nici nu e obligatoriu, poți sa amâni cat vrei, e timpul tau si călătoria ta. Poti sa nu fii de acord, poți sa negi, se vor repeta aceleași tipare pana te prinzi.
Nu lăsa nimic sa treacă pe lângă tine, primeste tot si e posibil sa vina un timp când vei revela si vei accepta ca e mai mult decât pare a fi. Ca de stiut, știi deja, simti, vezi la alții, e nevoie doar de acceptare si sa dai drumul la limitări. Dati-va voie sa simțiți, mai mult si mai mult si sa observați ca nimic din ce apare in viețile voastre nu este întâmplător.
Si, cine stie, poti face mai mult decât ti-ai imaginat vreodata, daca nu cumva deja faci si nu constientizezi !