Rugaciune!

17.03.2018

Un Alt Fel de rugăciune. 
Univers infinit, eu vreau sa trăiesc acum, aici, cat mai frumos posibil. Unde ma duce acest drum voi vedea, ma detasez de orice asteptare si de tot ce-am crezut vreodată ca trebuie sa se întâmple.
Daca ma voi inalta spiritual, voi atinge iluminarea in viata asta sau mi-or mai trebui o infinitate de vieți, habar nu am si nu ma mai conditionez sau judec pentru asta.
Tot ce vreau e sa traiesc conștient si in bucurie, sa aleg din infinitatea de posibilitati care ma înconjoară, sa fiu o contribuție in lumea asta prin ceea ce sunt si fac si sa permit celorlalți sa contribuie in viata mea.
Ma eliberez de toata presiunea pe care o pun pe mine si-mi dau voie sa fiu ceea ce sunt, asa cum sunt. Imi dau voie sa traiesc!
Vreau sa eliberez tot mai mult posibil din limitarile si tiparele pe care le contin si sa trec prin viata cu joaca si bucurie. Nimic nu trebuie, nimic si nimeni nu-mi dictează cine si ce vreau sa fiu. Înțeleg acum, pentru totdeauna ca nu am nimic de demonstrat si aleg sa nu mai concurez cu nimeni, nici macar cu mine, doar vreau sa fiu cu fiecare clipa care trece o versiune cat mai buna a mea. Tot ce ma privește este propria mea viata si cum aleg sa o traiesc, si-mi asum responsabilitatea pentru asta.
Ma dezbrac zi de zi, mai mult si mai mult de toate hainele pe care mi le-am pus ca sa nu-mi fie frica, de toate cuvintele pe care le-am rostit ca sa nu ma aud, de toate concluziile pe care le-am tras si le-am solidificat ca sa aiba de lucru mintea mea, de toate actiunile pe care le fac ca sa nu am timp niciodată pentru mine, de tot ce in infumurarea mea am crezut ca stiu si am refuzat astfel sa ma intreb care este adevarul meu si am rezistat sa-l primesc.
Cum as putea sa-mi creez o realitate dincolo de orice mi-am imaginat vreodată? Cum as putea sa manifest in fiecare clipa mai mult din ceea ce Eu Sunt ? - L.G./17.03.2018