Gandeste fix pe dos!

30.08.2018

Cartea asta imi starneste amintiri.
Gandeste fix pe dos, o carte cumparata dupa titlu, evident :), cu multi ani in urma, pe vremea cand ma intrebam ce-i in neregulă cu mine de vad lucrurile diferit si nu aveam cu cine sa vorbesc despre asta, ba chiar mi-era foarte teama de felul meu de a fi si de a gandi.
Mi-a tresarit inima când am vazut titlul : mai este cel putin unul asa !
De atunci, mi-a stat pe noptiera si mi-a fost prietena.Si pot spune, ca am imprumutat multe carti, dar ea, desi am dat-o de multe ori, a revenit mereu la mine si e in continuare pe noptiera mea .
Nu mi-a vindecat temerile, am citit multe carti de atunci, am facut multe cursuri si terapii, e cale lunga, dar mi-a deschis o cale, a avut o mare contribuție in a ma recunoaște pe mine si ideea mea fixa ca mai e întotdeauna ceva dincolo de ce te limitezi cu mintea ca este posibil, dincolo de ce se vede si ca întotdeauna e cel putin o solutie la orice problema  .
Si acum ma mai întreb cat de "gresita" pot sa fiu, dar si-a schimbat sensul si energia aceasta întrebare, si ma voi întreba pana la sfârșit .
Ce altceva mai este posibil?
Tu cat de irational iti dai voie sa fii pentru a-ti crea viata pe care ți-o doresti?
Cat de atent si prezent esti ca sa primești raspunsurile la întrebările pe care ti le pui? (gen : un titlu de carte, un mesaj pe un perete, o întâlnire "intamplatoare... :)