Cursuri Procese de corp Access in luna Octombrie

01.10.2019

Organizez clase de procese de corp Access la cerere, in Bucuresti si in tara. Sunt un numar de peste 60 de procese de corp Access Consciousness care pot fi invatate si care pot fi o contributie pentru viata ta si corpul tau.

Contact : 0733059512 sau luminita_georgescu@yahoo.co.uk.

Curs Topirea Grasimilor

Sambata, 5 octombrie , 10.00

Proces de corp pentru stergerea Tuturor Celulelor Adipoase stocate in corp.

Durata cursului : 2,5 ore

pret : 350 lei

Programeaza acum la 0733059512 sau luminita_georgescu@yahoo.co.uk.

Atractie magnetica

Vineri , 4 octombrie , ora 15.00

Descriere: Acest proces se pare că deblochează programările din corp care ne constrâng să fim atrași de persoanele care arată bine dar care nu sunt, de fapt, hranitori pentru noi sau pentru corpul nostru. Acest proces de corp se aplica TUTUROR ariilor Vietii.

Durata cursului : 2,5 ore

pret : 350 lei

Ambele procese 600 lei.

Programeaza acum la 0733059512 sau luminita_georgescu@yahoo.co.uk.

Procesele de corp Access Consciousness sunt sesiuni energetice care se lucreaza cu mainile pe corp si te reconecteaza la corpul tau.
Cui nu i-ar plăcea sa trăiasca generativ, admirativ cu sine în fiecare zi, fără sa mai caute în exterior să-si satisfacă aceasta nevoie? Cui nu i-ar plăcea sa aibă un corp sănătos, plin de vitalitate, de care sa se bucure?
Si orice ai mai alege din exterior pentru corpul tău sa fie un plus adus vieții tale, și sa nu mai alegi din lipsa? Cât de mult din ceea ce zici ca-ti lipsește este de fapt atat de la îndemână, și doar trebuie integrat și constientizat?
Cum ar fi sa conștientizezi ca acest corp, pe care îl ai în acest moment, e creatia ta? Și poate ca nu îl placi, dar el este suma judecaților și concluziilor tale. Cum ar fi sa conștientizezi ca ceea ce tânjești în exterior poate fi chiar acum aici, în tine? Cum ar fi sa fii însăși energia vitala și sexi și jucausa care esti cu adevărat, clipa de clipa?
Atat de diferit...
Va invit la clasele de procese de corp Access. Le poti aplica pe tine sau altora. In urma cursului obtii un certificat international de practica si poti lucra aceste procese pentru tine sau le poti aplica altora.

 Ce altceva mai este posibil ? Cât de multe ai putea schimba cu corpul tau și nu ai ales inca?