Cursuri Access Energetic Facelift

25.05.2021

CURS ACCESS FACELIFT ENERGETIC

Duminica, 13.06.2021, 14.00-20.00 - Bucuresti 

Access Energetic Facelift este un mod extraordinar de a reintineri fata si a inversa aparitia imbatranirii. Cat de constient si de conectat esti la corpul tau? Cat de mult il iubesti si cata blandete ai fata de el? Cum iti creezi corpul?

Procesul este folosit de profesionisti din intreaga lume in SPA -uri, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume. Un atu suplimentar pentru orice activitate legata de frumusete, cosmetica sau masaj, dar si de terapii alternative.

Access Energetic Facelift foloseste energii multiple pentru a vindeca corpul si pielea , inverseaza efectele imbatranirii, elibereaza traumele, activeaza memoria celulara si elibereaza nivele de judecati cu privire la imbatranire, corp, degenerare si multe altele.

Persoanele care au primit acest process de corp au raportat -in afara de efectele fizice, si un lifting al vietii, cu mai multa energie, stabilitate si claritate.

Te poti inscrie la clasa fara cerinte preliminarii si inveti cum sa aplici Access Energetic Facelift pe tine si pe ceilalti, primesti Access Energetic Facelift pentru tine si pleci cu un certificat de Practician Access Energetic Facelift! Poti incepe sa oferi sesiuni platite imediat!
Ce se intampla cu tratamentul este ca vezi schimbari care au loc imediat, dar si in urmatoarele zile, pe masurile ce energiile se integreaza.

Clasa va dura 6 ore si veti primi si oferi cate doua procese de corp fiecare.
Cursul este 810 de lei .Copiii pana la 16 ani care insotesc un adult beneficiaza de gratuitate. La 16-18 ani beneficiaza de jumatate de pret.

Va astept cu drag!

Luminita Georgescu

Facilitator Access Bars, Facilitator Access Facelift Energetic, Facilitator Procese de corp Access, Practician Access Bars, Access Facelift si procese de corp

Inscrieri pe : https://www.luminitageorgescu.com/contact/