Afaceri create diferit

Ai o afacere? Sau esti angajat si lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori? Ce altceva mai este posibil pentru a crea ceva diferit? 

Vin în întâmpinarea voastră si a colegilor vostri cu o propunere, pentru a crea mai mult pentru voi si pentru ei.

Stim cu totii ca un angajat fericit si relaxat este o contributie foarte valoroasa la cresterea profitului companiei si asta isi doresc toti CEO, nu?

Exista diferite modalitati de relaxare si de bonusare pentru angajat, fiecare dintre acestea isi au partea lor de contributie.

Vreti sa devina si mai bine de atat?

Eu vin cu altceva, diferit fata de ceea ce probabil deja stiti, dar care are efect extrem de benefic pentru oamenii vostri si pentru companie, implicit.

Cati dintre voi ati auzit de Access Bars? Cati dintre voi, cei care nu ati auzit si incercat, doriti sa faceti ceva diferit, simplu, eficient si relaxant?

Acum ma adresez voua, celor care doriti sa incercati aceasta tehnica de relaxare si de constientizare, de eliberare a angoaselor, a tot ceea ce e mai putin placut in fiecare dintre noi si de a face loc bucuriei, usurintei, entuziasmului si a alegeri in viata noastra.

Vrei sa creezi mai mult in viata ta, implicit si la jobul tau?

Vrei sa te eliberezi? Sa dai jos ( nu musai kg in plus, cu toate ca si asta e posibil:)) ceea ce te face neputincios in fata vietii?

Vrei sa devii contient/a de ceea ce alegi?

Suna poate pompos, dar toate aceste trairi sunt reale si le poti trai si tu, daca alegi asta.

Eu iti propun sa imi acorzi oportunitatea de a prezenta ceea ce pot face eu pentru tine si pentru colegii tai.

Nu ai nimic de pierdut, ai doar de castigat, chiar daca poate alegi sa nu folosesti tehnica asta.

Multumesc anticipat pentru oportunitatea de a lua legatura cu tine si sper intr-o colaborare lunga si prolifica pentru ambele parti, ca in principiul de business win-win...

Totul in viata vine cu bucurie, glorie si usurinta!

Te invit sa alegi!