Intro Access Bars - Facilitator Luminita Georgescu

Intro Access Bars - vineri, 02.11.2018, ora 18.00-20.00, Bucuresti 

Intro Access Bars - joi, 08.11.2018, ora 18.00-20.00, Bucuresti

Intro Access Bars - joi, 15.11.2018, ora 18.00-20.00, Bucuresti

Intro Access Bars - vineri, 23.11.2018, ora 18.00-20.00, Rm.Sarat, Buzau

Te invit sa pui întrebări si sa afli mai multe despre aceasta tehnica, despre instrumente, despre ce înseamnă facilitarea Access si alte lucruri interesante. Vom asista si la o mini sedinta in direct.
Cadoul meu pentru voi : prin tragere la sorti vom stabili si o persoana câștigatoare, dintre participanți, a unei sesiuni Access Bars.
Contribuție de participare : 55 lei.
Va aștept cu drag de împărtășire!
Luminița Georgescu
Facilitator certificat Access Bars
Practician Access Bars, Facelift si procese de corp
Informații si detalii la : 0733059512. 


Training Access Bars - duminica 11.11.2018, 

ora 10.00-18.00, Bucuresti

Tehnica Access Bars este o solutie pentru a deveni constienti, pentru a ne elibera de suferintele si limitarile din vietile noastre si este o metoda care face zilnic, viata a sute de mii de oameni din intreaga lume mai usoara, mai frumoasa, mai plina de posibilitati si de bucurie.
Ce face tehnica bars este ca, prin apasarea usoara a unor puncte pe cap, incepi sa eliberezi energii blocate in creier si in corp. Aceste 32 de puncte contin toate gandurile, ideile, credintele limitative, emotiile si consideratiile, socurile, inconstienta, evenimente din trecut care te-au marcat, dizarmoniile din corp pe care le-ai stocat de-a lungul timpului.
Dupa o sedinta de bars, mintea devine linistita, clara, rapida, corpul se relaxeaza si se elibereaza de tipare de dizarmonie si de blocaje, suntem mai conectati cu cine suntem noi, cu lumea, cu universul, suntem mai prezenti si mai constienti.
Fiecare sedinta de bars aduce si mai multa eliberare si deschide spre si mai multa usurinta si posibilitati in toate aspectele vietii.
Rezultatele obtinute dupa sedintele de bars sunt foarte variate: de la liniste, relaxare, bucurie, la imbunatatirea relatiilor, a situatiei financiare, la invatarea mai rapida, rezolvarea problemelor corpului, eliberarea socului post traumatic, depresie, divort, doliu etc.
Fiecare terapie sau clasa de Access Bars aduce schimbari miraculoase care pot fi percepute imediat. Fiecare moment in care faci o alegere din mai multa constienta creeaza un efect care se resimte in intreaga lume, deci poti fi o contributie pentru o lume mai buna!
Fii tu insuti si vei schimba lumea! Te imputernicesti sa stii ca stii tot ce ai nevoie pentru a-ti crea viata pe care ti-o doresti.
La cursul Access Bars primesti si o parte din instrumentele Access Consciousness. Sunt instrumente dinamice, pragmatice, care funcționează. Daca sunt utilizate, evident.
Cum devine si mai bine decat atat?
Durata cursului Access Bars®: 1 zi
In timpul clasei vei primi informatii despre Access Bars si despre Access Consciousness, vei urmări un film cu o sesiune de Access Bars® prezentata de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness® și Dr. Dain Heer co-creator
După ce vei termina această clasă vei putea imediat să practici Access Bars® cu familia, prietenii sau clienții. Daca ești terapeut, adaugă aceasta tehnica terapiilor tale.
Oricine, indiferent de vârsta, poate învăța sa facă Bars, nu e nevoie de nici o pregătire speciala, doar sa fii dispus sa o faci.
Cost : 890 lei (pret pentru Romania)
Copii pana la 16 ani pot participa GRATUIT daca însoțesc un părinte, care plătește cursul.
Copiii intre 16 și 18 ani, costul 445 lei. Pentru a repeta clasa de BARS, costul este 445 lei.
Va astept cu drag!


Luminita Georgescu 

Facilitator Access Consciousness Bars

Practician Access Bars

Practician Facelift si procese de corp Access

Informatii si programari : 0733059512, pe messenger sau email luminita_georgescu@yahoo.co.uk