Fundatia Access Consciousness

09.11.2023

Bine te regasesc!

Te invit sa alegi Clasa de Fundatie din Bucuresti, 09-12 noiembrie 2023.

E acum timpul si spatiul sa fii liderul care esti cu adevarat si sa-ti creezi viitorul din maretia si diferenta care esti in lume?

E acum timpul sa-ti traiesti viata si sa te bucuri de darul care esti si de darurile pe care aceasta planeta si intreaga ta existenta le are de oferit?

Te invit la aceasta clasa marca Access, Clasa de Fundatie, o clasa de 3,5 zile care iti ofera foarte multe instrumente noi si o multitudine de oportunitati pentru a-ti crea viata.

Manualul s-a schimbat, procesele de corp s-au schimbat, totul s-a schimbat, lumea s-a schimbat dupa ultimul training de facilitatori.

Esti dispus/a sa faci saltul cuantic urias, dincolo de matrice, si sa cream impreuna o realitate diferita?
Sunt 3,5  zile de lucru intens, curatari energetice in toate aspectele vietii, deblocarea fluxurilor financiare, eliberarea de bariere si limitari, iti creezi o noua fundatie pentru tine si viata ta, primesti informatii pretioase pentru a-ti crea viata cu usurinta si bucurie.

Cum ar fi sa descoperi cine esti si sa te arati lumii in toata frumusetea si genialitatea ta?

Daca iti doresti aceste instrumente ca sa iti faci viata mai magica, sa traiesti cu adevarat, te astept la clasa.

Sunt fericita si onorata sa contribui oricarui om care alege sa participe la acest curs cu energia mea transformatoare si cu aceste informatii si instrumente care mie mi-au schimbat viata .

Vei primi si tu aceste instrumente pragmatice pentru a te descurca in viata ta de zi cu zi, fara sa mai functionezi din presupuneri, si pe pilot automat, fara sa mai functionezi din frica si din rezistenta si reactie.

Vei invata sa lucrezi pe relatia cu familia, cu copiii, pe bani si afaceri, descoperi capacitatile tale de autovindecare, cum sa faci ca lucrurile sa functioneze in viata ta, cum sa creezi mai mult si cu usurinta, si sa stii ca mereu ai alegere.

Daca asta cauti de mult, te astept sa vii sa gasesti la aceasta clasa instrumentele care iti lipsesc in acest moment.

Pretul clasei este 8800 lei , 4400 lei la repetare in decurs de 12 luni de la ultima clasa de Fundație.
Pentru copii este gratuita participarea pana la varsta de 16 ani si intre 16-18 ani este 4400 lei.

Pentru mai multe detalii si pentru inscriere ma poti contacta pe whats up 0733059512 sau email luminita_georgescu@yahoo.co.uk. 

Cu recunostinta pentru alegerea ta,

Luminita Georgescu CF
Facilitator Certificat Access Consciousness

href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falegericonstiente%2Fposts%2F842768643966536%3A842768643966536&show_text=true&width=500" width="500" height="385" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>i