Access Energetic Facelift , lifting pentru fata, corp si viata!

16.02.2021
Sesiuni Access Energetic Facelift

Este un proces minunat care iti readuce tineretea in corp si scoate la suprafata frumusetea interioara a fiecaruia!
Este o terapie blanda si extrem de relaxanta, care creeaza rezultate in corp dincolo de asteptari. Access Energetic Facelift este un mod extraordinar de a reintineri fata si a inversa aparitia imbatranirii. 

Cat de constient si de conectat esti la corpul tau? Cat de mult il iubesti si cata blandete ai fata de el? Cum iti creezi corpul? 

Ce au observat clientii dupa o sedinta Access Facelift Energetic?
- Fermitatea si tonifierea muschilor fetei si a pielii in ansamblu
- Scaderea in greutate si remodelarea corpului
- Diminuare a liniilor si ridurilor fetei
- Vindecarea si inversarea procesului de cicatrizare
- Pielea Sănătoasa și aspectul general intinerit si improspatat
- Corectarea vederii
- Diminuarea liniilor si ridurilor fetei

Arati si te simti mai tanar si mai confortabil in corpul tau si cu tine - deoarece  elibereaza energiile blocate in corp care te fac sa ai o parere proasta despre tine si sa te judeci pentru modul in care arati.
Cum ar fi sa duci o viata fara sa te critici si judeci pentru corpul tau, fata ta si defectele tale?

Persoanele care au primit acest proces de corp au raportat -in afara de efectele fizice, si un lifting al vietii, cu mai multa energie, stabilitate si claritate. Ce efecte secundare extraordinare, nu?

Procesul este folosit si de profesionisti din intreaga lume in SPA -uri, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume.Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusete, cosmetic sau masaj, dar si de terapii alternative.

Access Energetic Facelift foloseste energii multiple pentru a vindeca corpul si pielea , inversa efectele imbatranirii, elibera traumele, active memoria celulara si elibera nivele de judecati cu privire la imbatranire, corp, degenerare si multe altele.

Cum lucreaza?
Ce se intampla cu tratamentul este ca vezi schimbari care au loc imediat, dar si in urmatoarele zile, pe masurile ce energiile se integreaza.
Ceea ce se intampla este faptul ca persoana lasa sa plece judecatile, convingerile si programele care tin semnele imbatranirii in corp. Pe masura ce clientii invata sa dea drumul la energia aceasta , cu atat mai repede fata si corpul pot intra intr-un proces regenerativ care permite celulelor sa-si modifice informatiile, ca atare anumite lucruri in metabolismul lor se schimba - cum ar fi-se produce mai mult colagen, pielea se hidrateaza, astfel ca fata va arata mult mai proaspata si vor fi din ce in ce mai putine riduri.
Intervalul optim dintre doua sedinte-este de o data pe saptamana cel putin, pentru a tine procesul in rulare, si celulele sa produca schimbarile necesare.
Dupa 10 sesiuni saptamanale va fi o schimbare majora in corp-suficienta pentru a permite ca urmatoarele sedinte sa fie la doua saptamani, si apoi lunar.
S-a constatat ca dupa 20 de sedinte schimbarea devine permanenta, desi clientii prefera sa vina deoarece se simt foarte bine.
Access Facelift Energetic este folosit de profesionisti din intreaga lume in SPA -uri, practice de masaj, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume.

Te invit sa faci o programare la 0733059512!

Pret/sesiune - 350 lei(60-90 MIN) 
10 sesiuni - 2.500 lei