Ce votam la referendum?

17.09.2018

Oare de ce homosexualitatea si acest referendum au devenit o problema națională? Ce parte din oameni reactioneaza la acest aspect? 
Ce nu accepta la ei insisi de sunt asa de inversunati? De ce le este teamă?
Cumva de adevăr?
De ce se lupta din răsputeri sa nu-l scoata la lumina? Sau asa, din principiu? :)
Dar stiti ca homosexualitatea exista, nu?
Cumva ne impotrivim iarasi acelor oameni care isi asuma ceea ce sunt si adevarul despre ei?! 

Care e fondul problemei de fapt?
Pana una alta oamenii astia nu deranjează pe nimeni, dimpotriva, mi se pare un gest foarte responsabil sa-ti oficializezi relatia daca iti dorești. Mai mult, adoptarea unui copil, implicarea in cresterea lui, e un exemplu de marinimie si de umanitate pe care nu si-l asuma oricine, dupa cum bine vedem.
De ce credeti ca un copil crescut într-un cuplu de homosexuali poate fi mai rau decat unul crescut in minciuna unui cuplu traditional care mimeaza fericirea? Care e adevarul aici? Uitați-vă in jurul vostru sa vedeti minciuna in care se trăiește. 
E plin de neasumati si adormiti... Coboara din turnul tau de fildes si observa lumea in care trăiești, dincolo de punctele tale de vedere fixe.

Familia traditionala in care femeia e batuta, sau copiii abandonati, sau... femei si barbati, care se incadreaza in normalitatea sexuala a acestei realități, pozeaza in familia sau relatia perfecta insa isi cauta "alinarea" pe unde pot, fara sa se întrebe vreodată ce cauta si ce creeaza cu asta : o energie joasa, fara nici o urma de iubire si responsabilitate, multa frica, vinovăție, rusine, judecata pe care o resimtim toti.
Asta e normalitatea?
Ce votam la referendum? Ca n-am înțeles...
Personal, prefer adevarul, nu povesti. Eu nu am nici cea mai mica problema cu alegerile oamenilor si cine cu cine si-o trage. Insa am una cu oamenii neasumati, iresponsabili, mincinosi si care nu-si recunosc adevarul despre ei, dar in schimb dau lectii de morala. 

Si nici macar asta nu ma intereseaza, sa traiasca fiecare cum vrea... puncte de vedere interesante....doar observ .