Ce este Access?

16.02.2021

Ce este Access Consciousness? 

Este un spatiu care se creeaza dand la o parte de ce-urile, nu pot-urile, nu stiu-rile si concluziile, care te tin in loc. Pentru ca toate aceste lucruri pe care le-ai facut semnificative si ti-au condus viata isi pierd semnificatia, puterea asupra ta si constientizezi ca e timpul sa alegi ceva diferit. Apare lumina acolo unde era doar întuneric. 

Este un spațiu in care am înțeles ca viata este despre a te bucura de ea si nu despre a aștepta motive sa o faci și ca poti invita mai mult din ceea ce-ti dorești cu adevărat in acest spatiu, alegerea ne apartine in totalitate. 

Cand l-am descoperit am fost atat de entuziasta incat am vrut sa spun lumii întregi ca exista acest ceva, care pentru un om determinat sa isi schimbe viata sau anumite aspecte ale ei, sa dea sens vietii sale, este ca o racheta care il propulseaza in lumea posibilitatilor infinite. 

Apoi mi-am dat seama ca fiecare alege pentru el, ca nu toata lumea vrea sa se uite la adevar, dar asta nu ma impiedica sa împărtășesc altora si sa-mi fac mai departe treaba mea. Este ceea ce este si pentru cine este.
Am început sa vad cum devii rau pentru ca nu te înțelegi tu pe tine, pentru ca refuzi sa te vezi si sa te accepti exact asa cum esti si atunci te judeci si pentru ca nu ești înțeles de ceilalți si tii cu orice pret sa fii inteles. 

Eu am fost si sunt un cautator si am facut multe pana sa ajung aici și ceream mai mult, mai usor, mai multa claritate despre cum funcționează lucrurile in aceasta realitate. Percepeam viteza cu care lucrurile se schimba in jurul meu, ce se întâmplă in viata mea, in viețile oamenilor, cate evenimente, cate schimbări bruste, uneori brutale, și voiam sa nu-mi mai fie frica, ceream adevăr pentru mine.

In primul rând am fost observatorul meu obiectiv si am decis sa-mi recunosc si cea mai mica schimbare si sa ma bucur de ea si acum vad cum mi-am schimbat viata din toate punctele de vedere. 

In al doilea rand pentru ca am întâlnit oameni care cu adevărat au vrut sa-si schimbe viețile si au reușit. Oameni din diverse categorii sociale, si domenii de activitate diverse : artisti, avocati, profesori universitari, muzicieni, terapeuti, corporatisti, oameni oarecare, de la copii la pensionari, au ales, dincolo de profesia lor , un mod de a trai conștient si au înțeles ca pot să contribuie lumii in care trăiesc.
In al treilea rand, pentru ca acesti oameni au ales sa nu se mai judece si sa nu mai judece pe altii, au ales sa fie cu adevărat buni si blanzi cu ei si cu ceilalți, sa nu faca competitie, sa fie liberi si sa-si dea voie sa fie vulnerabili si mai mult din ceea ce sunt in fiecare zi.

Pentru ce am ales Access?
Pentru ca poti curăța usor ceea ce te împiedică sa iubești si sa daruiesti.
Pentru ca înveți sa te conectezi la corpul tau.
Pentru ca stabilesti acea conexiune cu Universul, cu Dumnezeu, astfel incat sa nu-ti mai fie frica. Pentru ca ii permiti Universului si oamenilor sa contribuie vietii tale.
Pentru ca am învățat sa primesc. Sigur, n-a inventat nimeni roata, dar inveti sa te uiti cu adevărat la viata ta, sa ceri adevăr si sa vezi ce-i adevar pentru tine.

Stiati ca 99% din gânduri, sentimente, emotii nu sunt ale noastre? Wow, am zis eu. Si atunci eu cine sunt? 

Dincolo de toate astea esti tu, cel adevărat, curat, sincer cu tine care poate alege orice pentru ca totul este posibil. De multe ori, o alegere nefericita iti poate parea sfârșitul vietii. Sau sa ai senzația ca le-ai facut pe toate si viata nu mai are sens. Sau sa intri in concluzia ca mai mult nu se poate. Cate puncte de vedere fixe nu avem, legate de orice... Ei bine, se poate schimba absolut orice. 

Am întâlnit oameni care pur si simplu, dincolo de alegerile lor de pana atunci, droguri, alcool, boli incurabile, accidente, abuz, au ales altceva. Au daramat zidurile pe care le construisera, au dat barierele jos, ai au ales sa traiasca si sa si schimbe viata. Indiferent de varsta, de profesie, de definitiile pe care si le-au dat pana in acel moment. Pentru ca a dispărut de ce-ul si nu știu ul din viata lor. 

Access este dificil de pus in cuvinte. Fie ca alegi sa faci terapie Access Bars , fie alegi sa faci cursul pentru ca vrei sa stii pentru tine si sa schimbi ceva la nivel mai profund, fie ca alegi sa continui cu Fundația, procese de corp sau alte clase, orice alegi, este un mare salt in constiinta, un alt mod de a trai si a fi in comuniune cu tot si toate si in primul rand ca si o contribuție pentru tine si pentru ceilalți. Este imputernicirea aceea totala, cand nu te mai pozitionezi deasupra nimanui si pe nimeni deasupra ta. Esti tu, care cuprinzi tot. Cum ți-ai putea face rău vreodata tie daca devii conștient de toate acestea? 

Si ce altceva devine posibil?